VÄSTERVÅNGS FÖRETAGSBY

 

INVESTERA I EN EGEN LOKAL 

Precis utanför Vellinge där väg 100 och E6an möts kan vi nu erbjuda dig som företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal i Vellinges nya verksamhetsområde Västervångs Företagsby, för dig som tänker stort och som vill ha utrymme att växa.

LÄS MER

;

SMARTA LOKALER FÖR MÅNGA ÄNDAMÅL

Lokalerna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor och kontor. Fastigheten lämpar sig även utmärkt för förvaring av bilar och båt.

Vi bygger 14 lokaler med en bottenyta på 75 kvm respektive 92 kvm med möjlighet att i efterhand bygga entresolplan på ca 30 kvm.Varje lokal är förberedda med vatten och avlopp för wc, kök/pentry. Generös takhöjd på 6 meter.

ETT GRÖNT PROJEKT

Vi skapar ett grönt projekt mitt i jordbrukslandskapet i Vellinge kommun. Att skapa en varierad och stimulerande grön miljö har varit viktig. Inte bara omgivningen med ängar, rapsfält och vackra alléer bjuder till ny inspiration – även själva företagsparken präglas av tydliga inslag från naturen såsom sedumtak och delar av fasaderna förses med vajersystem för klätterväxter. 

Längs tomtgränsen finns en grön zon med träd och ängsmark för att ge plats åt många olika blommande växter.

Vi upplåter lokalerna som bostadsrätt och endast juridisk person tillåts köpa.
Är ni intresserade så kontakta gärna fastighetsmäklarna på Bjurfors.

Eric Swahn

Eric Swahn

Fastighetsmäklare/Försäljningschef
0707-20 07 54
eric.swahn@bjurfors.se
Anna Helsing

Anna Helsing

Fastighetsmäklare
0701-64 67 05
anna.helsing@bjurfors.se
Västervång Företagsby